Omschrijving

Een klein "pareltje" in het centrum van Arum - centraal gelegen tussen Bolsward en Harlingen. Zeer solide en hecht woonpand ( 600 m³) met aan de voorzijde 30 m² (in het verleden winkel) vrij in te vullen ruimte voor specialiteitenwinkel, hobby, kantoor, winkel, atelier/galerie (dubbele ingang zowel vanaf het Kaatsplein als via de Sytzamaweg - doorgaande weg), of woonruimte overgaand in grote kelderruimte van 60 m², ruime zijsteeg en achtertuin op het zuiden. Een scala aan gebruiksmogelijkheden bij open vaarwater en een kans die zich niet iedere dag voordoet om bijzonder en artistiek te wonen. Eigen grond 207 m².

Indeling

entree, 30 m² vrij te besteden ruimte met bergkast met recente cv-installatie (HR Nefit), balkenplafond en lambrizering, trapneergang naar royale kelder, trapopgang, gang met garderobe, woonkeuken met zicht over de voorruimte, ruime achterkamer, achtergang met trapopgang, moderne badkamer voorzien van toilet, ligbad, douchehoek, wastafelmeubel, designradiator en inbouwverlichting, betegelde achtertuin in sierbestrating met plantenborder, brede zijsteeg wederom in sierbestrating en dubbele (2x) ingang van zowel de Sytzamaweg als van de voorzijde van het Kaatsplein.

Eerste verdieping

ruime overloop/gang met dakvenster, grote inloopkast en drie inbouwkasten, 4 ruim opgezette slaapkamers met dakkapellen en één voorzien van vaste inbouwkast, via vlizotrap naar bergzolder.

Bijzonderheden

- prima staat van onderhoud;
- kunststof zijgoot en gerenoveerde dakkapellen;
- vele mogelijkheden met hobby's of werken aan het huis;
- ruime woon-/leefvertrekken;
- degelijk gebouwd (strak dak, strakke gevels en vloeren);
- geïsoleerde kamervloer;
- mooi en bijzonder wonen;
- reclamemogelijkheden langs de doorgaande weg van Bolsward naar Harlingen.
- een echte aanrader!

Vraagprijs is vanaf-prijs!

Kenmerken