Omschrijving

Royaal en solide, vrijstaand woonhuis ( 600 m³ / o.a. zeer geschikt om wonen en werken te combineren) met ruime zijsteeg en achtertuin op het zuiden. Eigen grond 207 m².

Indeling

entree, 30 m² vrij te besteden ruimte (atelier, kantoor of  hobby) met balkenplafond, lambrizering en inbouwverlichting , trapneergang naar royale opbergkelder (ook vanuit achtertuin bereikbaar), trapopgang naar woongedeelte, gang met garderobe, woon-/leefkeuken, ruime achterkamer gericht op het zuiden met zicht op Sytzamaweg, achtergang met trapopgang, moderne badkamer voorzien van toilet, ligbad, douchehoek, wastafelmeubel, designradiator en inbouwverlichting, betegelde achtertuin in sierbestrating met plantenborder, brede zijsteeg wederom in sierbestrating, dubbel (2x) achterom/ingang van zowel de Sytzamaweg als van de voorzijde van het Kaatsplein.

Eerste verdieping

ruime bovenverdieping ---  overloop/gang met inbouwverlichting, dakvenster, grote inloopkast en drie inbouwkledingkasten, 4 ruim opgezette slaapkamers, waarvan 1 aan voorzijde voorzien van vaste kast en dakkapel, 1 tussenslaapkamer met dakkapel, 2 achterslaapkamers met dakvensters.

Tweede verdieping

via vlizotrap naar bergzolder (deels beloopbaar).

Bijzonderheden

- kunststof zijgoot en gerenoveerde dakkapellen;
- bijzonder en royaal wonen met veel mogelijkheden voor hobby's of werken aan huis;
- ruime woon-/leefvertrekken;
- degelijk gebouwd;
- geïsoleerde kamervloer.

Kenmerken