Beschrijving

Nieuw en gasloos, geïsoleerd 3-kamerappartement op 2e verdieping aan voorzijde van het gebouw met eigen persoonlijke berging, parkeerplaats in parkeergarage, aparte gezamenlijke fietsenberging en ca. 11 zonnepanelen per appartement in hartje stadscentrum van Bolsward (het betreft appartementsnummer -- Grootzand 2 -205 -- 2e verdieping).

Het betreft 1 extra (en tevens laatste) beschikbaar gekomen koop-appartement in het monumentale voorste gedeelte van het appartementsgebouw " De Koopman" -- voormalige bibliotheek. Mooie investering voor de  duurzame toekomst en de hoge energie(gas)kosten. Het appartement ligt aan de voorzijde (Marktplein) van het gebouw met mooi uitzicht over marktplein en stadscentrum.

Het appartement is vlot beschikbaar.
Koper dient alleen keuken, vloerbedekking en wandafwerking (behangklare oplevering) te regelen, en kan gaan wonen !

Indeling

voorentree met intercom-installatie, entree-hal met deur naar parkeergarage met achterin in de parkeergarage de centrale fietsenberging, gang, 2e hal met trapopgang en liftinstallatie.

1e verdieping: persoonlijke berging.


2e verdieping: entree appartement, hal, modern toilet, woonkamer met open keuken en fraai uitzicht over marktplein en stadscentrum, 2 slaapkamers, badkamer met dakkapel, douche en wastafel, technische ruimte/ bijkeuken.

Bijzonderheden

- volledig geisoleerd appartement;
- hartje binnenstad met eigen parkeerplaats en fietsenstalling in parkeergarage;
- 11 zonnepanelen;
- direct beschikbaar;
- energielabel A;
- lage energiekosten;
- alle voorzieningen binnen handbereik.

Kenmerken