Omschrijving

Een karakteristiek vrijstaand woonhuis met stenen bergschuur en tuin op het zuiden, mooi en beschut gelegen bij het oude stadscentrum van Bolsward in autoluwe en knusse woonstraat met een verscheidenheid aan fraaie gevel- en stadsaanzichten. Eigen grond 125 m².

Indeling

entree, lange gang, meterkast, trapopgang, voorkamer met balkenplafond, stijlramen en schouw, tussenkamer met vaste inbouwkasten, achterkamer met balkenplafond, schouw en bergkast, keuken met tuindeur en gemoderniseerd/aangepast keukenblok met inbouwapparatuur o.a. oven, inductie kookplaat en koelkast, toilet, achtertuin op het zuiden, stenen bergschuur (oud ambacht-schuurtje / 3,20 x 3,50 m) met lichtkoepel en oude werkbank.

Eerste verdieping

ruime overloop met dakvenster, cv-installatie (Nefit), berging en twee vaste inbouwkasten, badkamer met douche en voorportaal, 2 voor-slaapkamers (beiden 6 m²) met kunststof kozijnen (draai-/kantelramen) met dubbele beglazing, waarvan één voorzien van vast bureaublad en één met vaste inbouwkast en vaste bed-ombouw, ruime slaapkamer (13 m²)  aan achterzijde met wastafel, vaste inbouwkast en kunststof kozijn (draai-/kantelraam).

Tweede verdieping

via losse trap naar open bergzolder(s).

Bijzonderheden

- knusse woonstraat met mooi en beschermd straatbeeld;
- alleen bestemmingsverkeer en bij stadscentrum;
- gelegen in één van de oudste straten van Bolsward;
- degelijk gebouwd woonhuis;
- tuin op het zuiden;
- 3 slaapkamers;
- cv-verwarmd via recente HR Combiketel (Nefit);
- 10 m diep;
- bovenverdieping voorzien van kunststof kozijnen.

Kenmerken