Beschrijving

Mooi en vrij gelegen woonboerderijtje met schuur (90 m²) met twee aaneengesloten perceeltjes weiland in rustieke en prachtige woonomgeving met veel rust en vrijheid rondom huis op ruime totale kavel van 5030 m² eigen grond. Prachtige vergezichten, mooie luchten, rust, vrijheid, nabij open vaarwater (Elfstedenroute/ Bolsward-Workum), maar toch ook weer goede verbindingen via A7/Afsluitdijk (via Bolsward, Amsterdam 1 uur). Eigen grond 5030 m².

Indeling

entree, gang met lambrisering, meterkast, garderobe, vaste inbouwkasten en bovenkastjes, woonkamer met voor -en achterkamer met vrij uitzicht, halfopen keuken met keukenblok met inbouwapparatuur o.a. gaskookplaat, vaatwasser, koelkast en afzuigkap, bijkeuken met toegangsdeur en toegangsdeur naar schuur, toilet met fonteintje, badkamer voorzien van ligbad, douchehoek, wastafelmeubel, designradiator en inbouwverlichting, schuur met berging/stalling, werkplaatsje, 2e bijkeuken met cv-ketel en aparte garage, twee perceeltjes weiland aan de rechter -en linkerzijde -- en aan achterzijde van het object met elkaar verbonden, maar aan voorzijde apart toegankelijk.

Eerste verdieping

overloop met vaste inbouwkast, 3 slaapkamers, waarvan ouderslaapkamer aan voorzijde en 2 slaapkamers aan achterzijde (allen voorzien van kunststof kozijnen).

Bijzonderheden

- prachtige locatie voor dierenliefhebber en rustzoeker;
- vrij landelijk uitzicht;
- open vaarwater in de directe nabijheid (Elfstedenroute -- Bolsward-Workum);
- voorzieningen van Bolsward en Workum op korte (fiets)afstand;
- fiets -en wandelroutes in de directe omgeving;
- rustieke en fijne plek !, die na 60 jaar eigendom verkocht wordt:
- heerlijke vrijheid rondom huis met toch de gemoedelijkheid en beschut(heid) van het dorp;
- een object met vele mogelijkheden.

Kenmerken