Beschrijving

Zeer compleet en ruim 2/1 kapwoonhuis met VELE EXTRA'S vlakbij Wommels, Winsum en Tzum in een kleinschalige en gemoedelijke woonwijk aan de rand van het dorp met uitpandige bijkeuken, berging/knutselruimte met bergzolder, en een beschut gelegen achtertuin op het  westen, op een ruime kavel van 361 m2 eigen grond. In 2011 is er een royale zij-aanbouw met kapconstructie geplaatst waardoor veel extra leefruimte is ontstaan. Met vijf slaapkamers en een woonoppervlak van ca. 170 m2 is dit woonhuis dan ook zeer geschikt voor veel doelgroepen.

Indeling

entree, ruime hal met garderobe, gezellige woon-/leefkeuken in lichte kleurstelling en voorzien van ruim keukenblok met inbouwapparatuur (o.a. inductie kookplaat, afzuigkap en vaatwasser) en een extra wandopstelling met o.a. apothekerskast, magnetron, oven en koelkast, via openslaande deuren naar beschut en (eventueel) overkapt terras, ruime (in aangebouwde ruimte) woonkamer van bijna 27 m² met houtkachelaansluiting, tussenhal met trapopgang, modern toilet met hangend reservoir en doorgang naar bijkeuken, berging/knutselruimte met vlizotrap naar geïsoleerde bergzolder met berging, zonneboiler, omvormer zonnepanelen en een extra houtgestookte cv-aansluiting, ruime oprit met naast de zij-aanbouw voldoende ruimte voor stalling van aanhangwagen, caravan, boot -en/of paardentrailer, achtertuin is voorzien van gazon, houten bergschuur en 2e beschut zitterras.

Eerste verdieping

centrale overloop, 4 slaapkamers ( 12, 11 en 6 m²) voorzien van dakkapel, waarvan één royale ouderslaapkamer (27 m²)  met vaste kastenwand en dakvenster en 3 slaapkamers met dakkapel, complete badkamer met wastafelmeubel, ligbad, douche-/stoomcabine, designradiator en 2e hangend toilet en dakvenster.

Tweede verdieping

via vaste trap naar overloop en berging met dakvenster en aparte 5e slaapkamer met 2 dakvensters.

Bijzonderheden

- krachtstroomaansluiting;
- fikse professioneel gebouwde zij-aanbouw;
- 18x zonnepanelen jaarlijkse opbrengst (ca. 4000 kwh);
- 1x zonneboiler;
- naast cv-installatie (HR/Intergas/CW 5), een aanvullende houtgestookte cv;
- bijna geheel nieuwe kunststof kozijnen met HR++ beglazing en kunststof goten;
- gehele huis voorzien van LED-verlichting;
- hoog energielabel A;
- centrale ligging (in het mooie Friese greiden-gebied) tussen Leeuwarden, Sneek, Bolsward en Franeker, met goede bereikbaarheid en verbindingen;
- een zeer compleet woonhuis met ruimte in en om huis!

Kenmerken